Behandlingar och garantier

Allmäntandvård

Hygienbehandling är utav stor vikt för att förbygga tandlossning och självklart även karies . Genom nogranna och regelbundna hygienbehandlingar där instruktion och information är grundpelarna når vi detta mål. Lagningar gjorda på kliniken har du som regel två års garanti på , det finns undantag men dom är få. Rotfyllningar gjorda på kliniken lika så. Vid all fast protetik 2 års garanti och vid avtagbar protetik 1 års garanti.

 

Äldretandvård

Vi lever längre med allt fler av våra egna tänder kvar. Saliv sektretionen försämras i det normala åldrandet men också på grund av mediciner. Karies utvecklingen i en torr mun går väldigt fort. Därför är det av vikt med regelbundna profylax behandlingar samt kontakt med läkare sjuksköterskor och anhöriga.

 

Implantat

Inför din Implantat behandling och operation utreds du väldigt noga med omfattande undersökning hälsostatus och tre dimensionell röntgen, sk CBCT . Med hälp av datorer kopplar jag upp mig med Kirurgi Guid teamet på Willa tandhälsa . Vi diskuterar benkvaliteten storlek längd läge för implantaten. Teamet tillverkar en mall/skena av ditt käkben i acrylat en Kir Guid skena . Med hjälp av denna sätts implantataen på exakt rätt plats vid operationen. På implantaten har du livstids garanti .

 

Skönhet

I en tandläkares fem åriga högskoleutbildning ingår mycket omfattande kurser i Anatomi huvud/hals Histologi Patologi vid karolinska Institutet. Läkare tandläkare och sjuksköterskor är de som har rätt att utföra behandling med Botox och Restylane i Sverige.

 

Priser

Våra priser ligger ungefär på samma nivå som folktandvården.